Wenken bij het invullen

Houd er met de bestandsgrootte van afbeeldingen rekening mee dat 100kb al voldoende is. Upload boven de 2 MB gaat niet lukken. Bereid je bestanden dus eerst goed voor. De naamgeving van de afbeelding is belangrijk!!!: achternaam – voornaam – titel werktechniek – jaartal – afmetingen zonder lijst in cm. Een afbeelding zou dus zo kunnen heten: kroes-peter -strand-zeefdruk-2017-45×38.jpg (gebruik geen andere tekens dan letters of cijfer of -)

We raden iedereen aan de afbeeldingen in jpg-formaat aan te maken en dus met de extensie .jpg aan te leveren

Tip

Scroll voordat je begint met invullen door het formulier, zodat je weet wat er van je gevraagd wordt. Bereid vervolgens de teksten en de afbeeldingen die je in het formulier wilt plaatsen vooraf voor, zodat je deze direct op de juiste plaats in het formulier kunt plakken.

Je kunt het formulier niet tussentijds opslaan om op een later moment door te gaan.
Dit formulier heeft ruimte voor afbeeldingen voor 10 werken. Heb je meer afbeeldingen stuur dan een tweede of derde formulier in en geef aan wanneer het een 2e of 3e formulier is.

Mocht je technische problemen ondervinden bij het invullen (lukt het na drie keer bijvoorbeeld nog niet), neem dan eerst per mail contact op met Rolf Zijlstra. info@rolfzijlstra.nl