Wenken bij het invullen

Houd er met de bestandsgrootte rekening mee dat 300kb al voldoende is. Upload boven de 1 mb gaat niet lukken. Bereid je bestanden dus eerst goed voor. Ook in de naamgeving: ACHTERNAAM – voornaam – titel werk – techniek – jaartal – afmetingen. Een afbeelding zou dus zo kunnen heten: KROES-Peter -Strand-zeefdruk-2017-45×38.jpg

We raden iedereen aan de afbeeldingen in jpg-formaat aan te maken en dus met de extensie .jpg aan te leveren

De afbeeldingen worden in het formulier op een standaard hoogte afgesneden. D.w.z. dat afbeeldingen in landscape volledig zichtbaar zijn en in portret mode afgesneden worden.
De afbeeldingen in het formulier hebben een zuiver administratief doel, afbeeldingen voor drukwerk of de website moeten apart worden aangeleverd.

Mocht je technische problemen ondervinden bij het invullen (lukt het na drie keer bijvoorbeeld nog niet), neem dan eerst per mail contact op met Rolf Zijlstra info@rolfzijlstra.nl

Tip

Onderaan de pagina staat een link ‘Save and continue later‘. Ben je halverwege het invullen en kom je even niet verder, klik dan op deze link en vergeet niet om je emailadres daar nogmaals in te vullen. Je kan dan vervolgens rustig de browser sluiten en iets anders gaan doen. Je krijgt een email met een link. Als je daar op klikt, dan kom je weer bij je half ingevulde formulier terug en kun je die aanvullen cq corrigeren.

Aanmeldformulier

Let op: je dient je emailadres twee keer in te vullen.