Alle velden met een rood sterretje zijn verplicht.
Het telefoonnummer wordt weergegeven in een internationaal format. Dat kan er vreemd uitzien voor een mobiel nummer, maar dat geeft niet. Uiteindelijk gaat het erom dat we de tien cijfers van het nummer hebben.
Ben je klaar met het invullen en klik je op de submit/verstuur button, dan kan het gebeuren dat de verzending hapert. Check dan de roze/rode velden: die zijn dan niet goed ingevuld.

Je krijgt als alles goed is gegaan de mogelijkheid om een pdf te downloaden met het ingevulde formulier. Je krijgt die pdf ook direct per mail toegestuurd. Het is een goede check of alles goed is gegaan.

 

Mocht je technische problemen ondervinden bij het invullen (lukt het na drie keer bijvoorbeeld nog niet), neem dan eerst per mail contact op met ron jagers ron@ronjagers.nl
De afbeelding moet geschikt zijn voor drukwerk. Bereid je bestand eerst goed voor, ook in de naamgeving: ACHTERNAAM – (voornaam) – titel werk – (evt. techniek) – jaartal – (evt. afmetingen). Een afbeelding zou dus zo kunnen heten: KROES-Peter -Strand-zeefdruk-2017-45×38.jpg

We raden iedereen aan de afbeeldingen in jpg-formaat aan te maken en dus met de extensie .jpg aan te leveren.

De teksten en de afbeelding worden in het boek geplaatst. Een redactiecommissie bewerkt de teksten zo, dat er voldoende eenheid ontstaat. Zodra die werkzaamheden afgerond zijn en iedereen zijn plek in het boek heeft, krijg je een pdf om je pagina te controleren. Daarna wordt het boek drukklaar gemaakt.

De informatie wordt ook geplaatst op de vernieuwde website. Gelijk met de pdf van het boek krijg je het webadres van je nieuwe pagina.

Let op: je dient je emailadres twee keer in te vullen.